Dit bericht bevat verwijzingen naar producten van een of meer van onze adverteerders. We kunnen een vergoeding ontvangen als u op links naar die producten klikt. Op de aanbiedingen op deze pagina zijn voorwaarden van toepassing. Bezoek deze pagina voor een uitleg van ons advertentiebeleid. online de beste amex cards vinden is mogelijk.

 

In een of andere vorm leven we al meer dan zes maanden met de pandemie. Mijn huis is New York City, een plek die eerder dit jaar werd geteisterd door de crisis. Hoewel de lente en vroege zomermaanden somber leken, is er reden om hoopvol te zijn als we de herfst ingaan.

 

Het reizen begint weer. Scholen gaan weer open. En het dagelijkse leven van buiten mijn raam in Manhattan is (bijna) in volle gang.


 

Dat wil zeggen: New York leeft, in tegenstelling tot wat sommige mensen zouden zeggen. En naarmate het tempo van het leven vordert, ben ik standvastig gebleven in mijn toewijding aan één creditcard in het bijzonder: de American Express® Gold Card.

 

Wilt u meer creditcardtips en reisnieuws van TPG? Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

 

Het is geen blinde loyaliteit aan de Amex Gold, maar in feite een bewijs van hoe mijn uitgaven en gedrag de afgelopen maanden zijn verschoven. Met minder reizen buiten de stad, heb ik me aangepast aan een heropend – en ja, anders – New York City. creditcards vergelijken

 

Buiten dineren is koning

New York is snel een enclave geworden van eetgelegenheden in de buitenlucht. Het is waarschijnlijk dat het hier blijft, ook al keert binnen dineren terug op 30 september 2020.

 

Eerder deze zomer maakte New York het voor restaurants gemakkelijker om buitenruimtes op trottoirs en stadsstraten in te richten. En tientallen straten in de stadsdelen waren afgesloten voor autoverkeer om meer tafels mogelijk te maken. Ik heb dit nieuwe tijdperk van dineren in New York City enorm gewaardeerd, waar je nu bijvoorbeeld je favoriete Chinatown-gerechten buiten kunt eten – allemaal met een kant van sociale afstand.

 

Deze “parklets” hebben eindelijk New York bereikt, waardoor het trottoir is uitgebreid om buiten te eten.

Buiten eten heeft me New York nog meer doen waarderen voor wat het is, of dat nu betekent dat je maaltijd wordt onderbroken door sirenes, boze taxichauffeurs of een zwerm gretige duiven.