Het kopen van dividendaandelen kan een geweldige manier zijn om de waarde van uw portefeuille te laten groeien terwijl u geniet van een terugkerende cashflow. Maar de meeste dividendaandelen betalen alleen op kwartaalbasis, en aandelen met maandelijkse dividendbetalingen (die minder vaak voorkomen) kunnen uw interesse niet opwekken. Er is echter een manier om een ​​maandelijkse cashflow te genereren met dividendaandelen door op een creatieve manier aandelen te kopen van bedrijven met verschillende betalingsschema’s. Aandelen in shell te koop.

 

 

Door uw dividendbetalingen te stapelen met drie verschillende inkomstengenererende investeringen, kunt u elke maand van het jaar cashflow binnenhalen, ook al belegt u niet in aandelen die hun investeerders elke maand afzonderlijk betalen. Een goed drietal aandelen dat dit doel bereikt, is Johnson & Johnson (NYSE: JNJ), AT&T (NYSE: T) en Innovative Industrial Properties (NYSE: IIPR). Dit is waarom elk een solide aankoop is en in staat zou moeten zijn om het dividendinkomen van januari tot december binnen te houden. Aandeel apple op de koop.

 

  1. Johnson & Johnson

Geneesmiddelenfabrikant Johnson & Johnson is een van de stabielere aandelen in de gezondheidszorg die u kunt kiezen in 2020, met een winstmarge van minstens 14% in negen van de afgelopen 10 jaar. Op 13 oktober publiceerde het in New Jersey gevestigde bedrijf zijn meest recente resultaten voor de periode die eindigde op 27 september, en de omzet van $ 21,1 miljoen was een bescheiden 1,7% hoger dan in dezelfde periode vorig jaar. De verkoop van medische apparatuur daalde tijdens de periode nog steeds met 3,6% als gevolg van COVID-19 en uitgestelde procedures, maar de omzet van het segment consumentengezondheid steeg met 1,3% en de farmaceutische divisie kende een omzetgroei van 5%.

 

De zon schijnt op een pot vol munten. Johnson & Johnson haalde de laatste tijd de krantenkoppen als een coronavirus-aandeel, omdat het bedrijf midden in fase 3-onderzoeken zit voor zijn kandidaat-vaccin, JNJ-78436735. Johnson & Johnson heeft de onderzoeken in oktober onderbroken nadat een patiënt een onverklaarbare ziekte had ontwikkeld, maar het bedrijf zegt dat het de onderzoeken zal hervatten nadat het “geen duidelijke oorzaak” heeft gevonden met betrekking tot de medische gebeurtenis.

 

In het slechtste geval zorgt Johnson & Johnson voor een saaie maar stabiele investering die ondanks juridische problemen rond sommige van zijn producten sterke resultaten heeft kunnen behouden en neerzetten. Het is op zijn best een investering die groei kan genereren plus terugkerende dividendinkomsten.

 

Vandaag betaalt het bedrijf zijn aandeelhouders een driemaandelijks dividend van $ 1,01, wat 2,9% oplevert – beter dan het rendement van 2% dat de gemiddelde S&P 500-aandelen betalen. Johnson & Johnson verdiende ook de titel van Dividend King, nadat het zijn uitbetalingen al meer dan 50 jaar op rij had verhoogd.

 

Johnson & Johnson zal u normaal gesproken in maart, juni, september en december een dividend uitkeren.

 

  1. AT&T

AT&T is een geweldig telecomaandeel dat ook terugkerende inkomsten kan genereren. Hoewel de marges niet zo hoog zijn als die van Johnson & Johnson, is AT&T door de jaren heen een constant winstgevend aandeel geweest, met een nettomarge van 7% of beter in elk van de afgelopen vijf jaar.

 

Het publiceerde de cijfers over het derde kwartaal op 22 oktober voor de meest recente periode, die eindigde op 30 juni. De omzet in het derde kwartaal bedroeg $ 42,3 miljard, een daling van 5,2% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, aangezien COVID-19 een negatieve invloed blijft hebben op de activiteiten van het bedrijf met minder mensen reizen en roamen. Maar het nettoresultaat van $ 2,8 miljard bleef stevig in het niets, ook al was het meer dan 24% lager dan in dezelfde periode vorig jaar toen AT&T een winst van $ 3,7 miljard rapporteerde. Het goede nieuws is dat het aantal abonnees van het bedrijf tijdens de periode bleef groeien. AT&T rapporteerde netto 5 miljoen toevoegingen in zijn binnenlandse draadloze mobiele segment. Het aantal binnenlandse abonnees voor zijn HBO- en HBO Max-diensten bereikte ook 38 miljoen, wat meer is dan de 36 miljoen waarnaar AT&T tegen het einde van het jaar streefde.

 

Het bedrijf ziet er nog steeds goed uit, en dat is geweldig nieuws voor het driemaandelijkse dividend, dat vandaag $ 0,52 is en een ongelooflijke 7,8% oplevert. AT&T heeft ook zijn uitbetalingen al 36 jaar op rij verhoogd. Hoewel het geen dividendkoning is zoals Johnson & Johnson, valt het nog steeds in de categorie van dividendaristocraat.

 

AT&T betaalt zijn aandeelhouders momenteel in februari, mei, augustus en november.

 

  1. Innovatieve industriële

Innovative Industrial Properties is een dividendaandeel waarmee u kunt profiteren van de opwindende groeimogelijkheden van de cannabisindustrie. En het goede nieuws is dat de aandelen lang niet zo riskant zijn als die van een pure-play-potproducent. Het is een vastgoedinvesteringsfonds (REIT) en bezit een portefeuille van eigendommen die het verhuurt aan cannabistelers. De strategie van het bedrijf omvat doorgaans het verwerven van noodlijdende activa in de industrie die het tegen een goedkope prijs kan kopen en vervolgens terug verhuren aan cannabistelers en -verwerkers.

 

In tegenstelling tot de andere grote namen op deze lijst, heeft Innovative Industrial geen lange geschiedenis en is het pas in december 2016 begonnen met vastgoedactiviteiten.het groeit in een indrukwekkend tempo; een omzet van $ 44,7 miljoen in 2019 verdrievoudigde het aantal van $ 14,8 miljoen in 2018. In de meest recente kwartaalresultaten, gepubliceerd op 5 augustus voor de periode die eindigde op 30 juni, groeide de omzet met $ 24,3 miljoen met 183% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Een belangrijke reden achter al die groei is dat Innovative Industrial haar portfolio heeft uitgebreid. Op 30 juni bezat het 58 eigendommen in het hele land, tegen slechts 22 eigendommen een jaar geleden.

 

Als REIT is Innovative Industrial wettelijk verplicht om ten minste 90% van haar belastbare winst uit te betalen aan aandeelhouders. Vandaag bedraagt ​​het driemaandelijkse dividend $ 1,17 en levert het jaarlijks 3,9% op. Hoewel het geen Dividend Aristocraat is, heeft het bedrijf zijn uitbetalingen de afgelopen jaren fors verhoogd. Het huidige dividend is meer dan driemaal de $ 0,35 die Innovative Industrial twee jaar geleden betaalde.

 

Dit driemaandelijkse dividendaandeel zal u in januari, april, juli en oktober uitbetalen.

 

Deze aandelen kunnen pijlers zijn voor uw portefeuille

Als u in alle drie deze aandelen investeert, kunt u ervoor zorgen dat het dividendinkomen elke maand in uw portefeuille blijft rollen. Omdat de sectoren gezondheidszorg, cannabis en telecom worden gedekt, kunnen deze aandelen automatisch ook uw portefeuille diversifiëren. Hier is een overzicht van alle drie de bedrijven die het tot nu toe hebben gedaan in 2020:

 

Alleen Innovative Industrial heeft dit jaar beter gepresteerd dan de S&P 500, wat logisch is gezien het feit dat de marktkapitalisatie van Innovative Industrial maar een magere 2,6 miljard dollar is, vergeleken met Johnson & Johnons $ 362 miljard en AT & T’s $ 194 miljard. Maar AT&T toont veelbelovend, vooral nu HBO Max in de beginfase een aantal goede resultaten heeft behaald, en beleggers moeten een stijging van de aandelenkoers in de komende jaren niet uitsluiten. Johnson & Johnson zou ook een lift kunnen krijgen als zijn COVID-19-vaccin succesvol is. En zelfs als dat niet het geval is, zal het waarschijnlijk niet significant dalen, en Johnson & Johnson kan op zijn minst solide dividendinkomsten genereren waarvan u kunt verwachten dat het met de jaren zal groeien. Innovative Industrial is misschien wel de meest veelbelovende van de aandelen, vooral met zijn blootstelling aan de cannabisindustrie, die naar verwachting zal groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 18,1% tussen nu en 2027, volgens Grand View Research.

 

Als groep kunnen alle drie deze investeringen fungeren als pijlers voor uw portefeuille waarop u kunt vertrouwen voor dividendinkomsten en grote vermogenswinsten.

 

Waar nu $ 1.000 te investeren

 

Voordat u AT&T Inc. overweegt, wilt u dit horen.

 

Investeerderslegendes en Motley Fool mede-oprichters David en Tom Gardner hebben zojuist onthuld wat volgens hen de 10 beste aandelen zijn die beleggers op dit moment kunnen kopen … en AT&T Inc. was daar niet een van.

 

De online beleggingsdienst die ze al bijna twee decennia runnen, Motley Fool Stock Advisor, heeft de aandelenmarkt met meer dan 4x verslagen. * En op dit moment denken ze dat er 10 aandelen zijn die beter kunnen worden gekocht